040-688-750

O MENI

Moje ime je Patricija Agnič in sem diplomirana kineziologinja. Za študij na fakulteti za šport sem se odločila zaradi ljubezni do športa, ki me spremlja praktično skozi celotno življenje. V preteklosti sem 10 let trenirala tenis in atletiko, danes pa se s športom ukvarjam rekreativno. Kasneje sem svoje znanje izpopolnila še s certifikatom klasične in športne masaže, saj se je pri meni pojavila želja po celostni obravnavi, s katero vplivamo tako na fizično kot tudi psihično počutje.
Moje poslanstvo je predvsem približati zdrav način življenja osebam, ki so podvržene vsakdanjemu stresu in si želijo z redno rutino izboljšati svoje počutje. Želim si predvsem, da stranke skozi celoten proces ponotranjijo nov slog življenja, ki jim bo dolgoročno prinesel bolj kakovostno življenje.

Patricija Agnič

Kineziologija je veda o gibanju, ki proučuje telesno dejavnost ljudi ter njen vpliv na zdravje, zmogljivost in gibalno učinkovitost posameznika, družbo in kakovost življenja. Pojem telesne aktivnosti iz kineziološke perspektive vključuje vadbo z namenom ohranjanja in izboljšanja zdravja in splošne telesne priprave, učenje gibalnih spretnosti ter vsakdanje aktivnosti, ki pogojujejo gibanje (vsakodnevna opravila, delo, šport). Poleg omenjenega je za zdrav aktiven življenjski slog pomembna tudi prehrana in skrb zase med katero štejemo tudi redne masaže. Poskrbite zase in svoje najbližje ter jih obdarite z darilnimi boni.

Scroll to Top